Fluidlab – voiteluaineiden analysoinnin edelläkävijä

Fluidlab Oy on itsenäinen ja riippumaton voiteluainelaboratorio, jonka ydinosaamista ovat käytettyjen voiteluaineiden analyysit ja niistä saatavan tiedon tulkinta. Olemme havainneet, että yhdistämällä puhtaus- ja kulumametallianalyysien erikoisosaamisemme perinteisiin öljyn kuntoanalyyseihin ja öljyn suorituskykyanalyyseihin, pystymme tarjoamaan asiakkaillemme markkinoiden laajimpia ja parhaiten hyödynnettäviä palvelutuotteita. Samalla luomme koko alan analyyseille uudet perusvaatimustasot.

Luotettava kumppani, joka ratkaisee ongelmia

Meille on kunnia-asia toimia alojensa johtavien ja osaavimpien yritysten kumppanina. Se on mahdollista jokapäiväisillä teoilla ja tuloksilla ansaitulla luottamuksella. Suhtaudumme voiteluaineiden tutkimiseen ja asiakkaiden palvelemiseen intohimoisesti. Kehitämme jatkuvasti uusia menetelmiä voiteluaineiden analysointiin ja tarjoamme asiakkaillemme ratkaisun avaimia suurissa päätöksissä. – Se on toimintamme vankka perusta.

Asiakkaamme ovat kotimaisia ja kansainvälisiä yrityksiä kaikilta aloilta, joissa voiteluaineita käytetään. Toimimme tiiviissä yhteistyössä muun muassa öljy-yhtiöiden, öljyjen toimittajien, tutkimuslaitosten, vahinkovakuutusyhtiöiden, paperi- ja sellutehtaiden, voimalaitosten, metalliteollisuuden sekä maalla, merellä ja ilmassa operoivien kuljetusyritysten kanssa.

FLUIDLAB  |  ISO-HEIKKILÄNTIE 8  |  20200 TURKU  |  PUHELIN 040 354 8656  |  SÄHKÖPOSTI INFO@FLUIDLAB.FI