Yleiset analyysipaketit

 

Jokaiseen analyysipakettiin kuuluu laaja määrä tarkoituksenmukaisia tutkimuksia öljyn kunnon, puhtauden ja kulumisen mittaamiseen. Asiantuntijamme auttavat oikean analyysipaketin valinnassa. Kumppaniasiakkaillemme teemme tarvittaessa kokonaisvaltaisen voiteluanalyysiohjelman, joka antaa säännöllisesti ajantasaista tietoa voiteluhuollon ja koko yrityksen hyödynnettäväksi.

Öljyn kuntoanalyysi

Öljyn kuntoanalyysi varmistaa että öljynne on normaalissa käyttökunnossa ja auttaa välttämään turhat öljynvaihdot. Näin varmistetaan voiteluaineen riittävä voitelu- ja toimintakyky ja samalla säästyy sekä rahaa että ympäristöä

Öljyn suorituskykyanalyysi

Öljyn suorituskyvyn seuraaminen säännöllisesti vähentää yllättävien vaahtoamisongelmien, heikentyneen ilmanerottumisen, sakkaongelmien ja monia muiden ongelmien syntymistä.

Öljyn puhtausanalyysi

Öljyn puhtaudella on ratkaiseva vaikutus koneen toimintaan ja sen käyttövarmuuteen. Puhdas öljy pidentää sekä öljyn että koneen komponenttien elinikää.

Kulumametallianalyysi

Koneessa tapahtuva mekaaninen ja korroosiokuluminen on tiedettävä, jotta voidaan ehkäistä yllättävät laiterikot ja tuotannon katkokset.

 

Analyysipaketit

Hydrauliikka

Vaihteisto

Kiertovoitelu

Turbiini

 

Kompressori

 

Kaasumoottorit

 

Lämmönsiirtojärjestelmät

Bensiini- ja dieselmoottorit

Näiden analyysipakettien lisäksi teemme myös jäähdytysneste- ja rasva-analyysejä. Lisää tietoja näistä saat asiakaspalvelustamme.

 

FLUIDLAB  |  ISO-HEIKKILÄNTIE 8  |  20200 TURKU  |  PUHELIN 040 354 8656  |  SÄHKÖPOSTI INFO@FLUIDLAB.FI